Cele mai puternice 100 de femei din business: Mihaela Marcu Cristescu, Fondator { Medlife }

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 12 mai 2019 732 afişări

„Majoritatea timpului mi-l dedic profesiei, dar nu am exclus niciodată din preocupările mele două pasiuni mai vechi: literatura şi muzica. Citesc în fiecare seară, descopăr mereu poveşti ale intelectualilor, care prin realizările lor au făcut o lume mai bună.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Mihaela Marcu Cristescu, Fondator { Medlife }

•   Mihaela Marcu a părăsit sistemul public de sănătate în 1997, când a demarat, pornind de la un cabinet, proiectul care avea să ajungă după două decenii liderul pieţei de sănătate privată.

•   În 1996 a cumpărat un apartament pentru fiul său Mihail Marcu, astăzi preşedintele MedLife, apartament pe care însă l-a transformat într-o policlinică în care lucrau patru doctori şi o asistentă.

•   MedLife este în prezent singura reţea privată de sănătate listată la bursa românească, cu o capitalizare de piaţă de aproximativ 585 milioane lei (februarie 2019).

Cifră de afaceri (2018): 804 mil. lei (cifra de afaceri pro-formă, consolidată la nivel de grup)

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.