Cel mai mare glob de Craciun

Postat la 24 decembrie 2010 120 afişări

Acum cativa ani, in Piata Unirii din Bucuresti aparuse uriasul brad al Millennium Bank. Anul acesta a fost mai intai cea mai mare instalatie de lumini de Craciun dintr-un spatiu inchis, de la Sun Plaza, demna de Guinness Book. Mai nou, avem si un glob de Craciun urias, de data aceasta in Piata Constitutiei.

Ideea ii apartine Coca-Cola, care a pregatit campania publicitara, coordonata de agentia McCann PR, chemandu-i pe bucuresteni, de-a lungul acestei saptamani, sa vina sa participe la decorarea globului cu desene sau inscriptii festive.

In total, peste 2.000 de bucuresteni au venit sa picteze globul. Pentru 500 dintre cei care s-au inscris si au comentat pe site-ul campaniei, organizatorii au avut si premii - tot atatia brazi de Craciun.

Globul urias, cu un diametru de 10 m, va ramane in Piata Constitutiei pana duminica, 26 decembrie.

In Romania, sistemul companiei este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Craciun,
glob,
brazi,
Bucuresti,
campanie,
Coca-Cola
/actualitate/cel-mai-mare-glob-de-craciun-7844479
7844479
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.