CEC taie dobanda la creditele in lei aflate in derulare

Postat la 01 martie 2012 66 afişări

CEC Bank reduce incepand cu 1 martie nivelul ratei anuale a dobanzii variabile aferente creditelor in derulare acordate in lei, care nu se mai regasesc in oferta bancii, la maximum 14%. Reducerea dobanzii va fi realizata prin micsorarea marjelor si se va aplica creditelor in lei acordate persoanelor fizice, pentru care nivelul actual al ratei anuale a dobanzii este mai mare de 14%.

Aceasta reducere nu se va aplica in cazul creditelor acordate in baza unor programe guvernamentale, a Legii Locuintei nr. 114 si a creditelor derulate prin intermediul cardurilor de debit sau credit.

"Prin diminuarea marjei de dobanda aferenta creditelor in lei, CEC Bank vine in sprijinul tuturor clientilor persoane fizice care au credite in derulare. Banca demonstreaza o abordare echitabila, operand reduceri atat la dobanzile platite la depozite, cat si la dobanzile la credite. Cu acest prilej, ii invitam pe clienti la ghiseele bancii, in vederea incheierii si semnarii actelor aditionale la contractele de credit", a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

CEC Bank a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei privind aplicarea noilor norme de creditare, astfel incat, incepand cu data de 27 februarie, ofera clientilor produse ajustate in conformitate cu prevederile noului Regulament al BNR nr. 24/2011 privind creditele destinate persoanelor fizice.

"Clientii care inregistreaza dificultati financiare in rambursarea creditelor vor beneficia in continuare de sustinerea CEC Bank in vederea identificarii unor solutii de restructurare adaptate la noile posibilitati de rambursare ale acestora", a precizat Ghetea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
CEC,
dobanda,
credite,
lei,
oferta,
regulament,
Ghetea,
marja,
clienti
/actualitate/cec-taie-dobanda-la-creditele-in-lei-aflate-in-derulare-9358847
9358847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.