Besoiu: Sergiu Nicolaescu rămâne un nemuritor pentru că a dus faima cinematografiei în toată lumea

Postat la 03 ianuarie 2013 20 afişări

Actorul Ion Besoiu a declarat joi că regizorul Sergiu Nicolaescu rămâne un nemuritor pentru că a dus faima cinematografiei în toată lumea, precizând că acesta mai avea multe lucruri de spus în cinema.

"Rămâne un nemuritor pentru că a dus faima cinematografiei române în toată lumea. Mai avea să spună multe lucruri în cinematografie", a spus Besoiu.

El a precizat că este foarte trist, pentru că Sergiu Nicolaescu îi era şi bun prieten. "Sunt foarte trist pentru că a murit un artist, un prieten şi un om cu o putere de muncă extraordinară", a mai spus Besoiu.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sergiu Nicolaescu,
Besoiu,
cinematografie
/actualitate/besoiu-sergiu-nicolaescu-ramane-un-nemuritor-pentru-ca-a-dus-faima-cinematografiei-in-toata-lumea-10424557
10424557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.