Băsescu: Trebuie luate măsuri de privatizare onestă a marilor companii de stat care au pierderi

Postat la 06 noiembrie 2013 41 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la o întâlnire cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, că în perioada următoare vor trebui luate măsuri de privatizare "onestă" a marilor companii de stat care generează pierderi.

Băsescu: Trebuie luate măsuri de privatizare onestă a marilor companii de stat care au pierderi

 Preşedintele a spus că din punctul său de vedere "competitivitatea, în creştere, a economiei Româneşti, vine strict din sectorul privat".

"Vor trebui luate măsuri, inclusiv de privatizare onestă a marilor companii de stat care generează pierderi", a comentat şeful statului, adăugând că, altfel, România nu va reuşi să fie competitivă la nivel european, dacă nu-şi finalizează şi îşi repartizează sectorul de stat.

Şeful statului a mai declarat că de regulă, "în România ne-am obişnut să privim spre marii investitori, dacă vin sau nu vin, ei fiiind cei care ar trebui, chipurile, să relanseze economia românească".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-trebuie-luate-masuri-de-privatizare-onesta-a-marilor-companii-de-stat-care-au-pierderi-11631475
11631475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.