Băsescu, înainte de plecarea la Consiliul European: Ar fi fost păcat să trimitem acolo un începător

Postat la 24 octombrie 2013 48 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, înainte de plecarea la Bruxelles, pentru reuniunea Consiliului European, că le reaminteşte "celor care cred că viaţa începe odată cu ei" că este unul dintre şefii de stat care au contribuit la agenda UE 2020, în care una dintre componente este digitalizarea.

Băsescu, înainte de plecarea la Consiliul European: Ar fi fost păcat să trimitem acolo un începător

 Preşedintele Băsescu a precizat, în declaraţia de presă susţinută la Aeroportul "Henri Coandă", că doreşte să facă o singură remarcă, referitoare la "nevoia unor cunoscători în ale digitalizării la acest consiliu", precizând că nu ştie pe niciunul din şefii de stat care să vină din economia digitală.

El a precizat că acest Consiliu European nu ia decizii tehnice, ci este cu oameni politici.

"Vreau să reamintesc celor care cred că viaţa începe odată cu ei că sunt unul dintre şefii de stat care au contribuit la realizarea agendei UE 2020, în care unul din pilonii esenţiali este digitalizarea. Ar fi fost păcat să trimitem acolo un începător", a comentat Traian Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-inainte-de-plecarea-la-consiliul-european-ar-fi-fost-pacat-sa-trimitem-acolo-un-incepator-11554519
11554519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.