Băsescu: Am mai multe întrebări decât răspunsuri privind evoluţiile economice din UE şi România

Postat la 03 aprilie 2013 29 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că are mai multe întrebări decât răspunsuri privind evoluţiile economice din UE şi România, adăugând că ţara noastră trebuie să se pregătească din punct de vedere al competitivităţii pentru a intra în zona Euro.

Băsescu: Am mai multe întrebări decât răspunsuri privind evoluţiile economice din UE şi România

 "Am mult mai multe întrebări decât răspunsuri, din păcate, în ceea ce priveşte evoluţiile economice ale UE şi, implicit, ale României. Ştiu însă un singur lucru, că România are nevoie astăzi de stat de drept, are nevoie să îşi pregătească economia pentru intrare în zona Euro, are nevoie să fie gata pentru intrare în zona Schengen, pentru simplul motiv că nu are alternativă la soluţia UE", a afirmat Băsescu, într-un discurs susţinut la conferinţa aniversară a ASE Bucureşti.

El a amintit că România s-a macrostabilizat economic în urma măsurilor luate în 2010 şi în 2011 a avut creştere economică de 2,2%, iar una dintre întrebări este de ce nu a putut fi repetat acest procent în 2012 şi de ce în 2013 speranţa este doar la un agricol bun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-am-mai-multe-intrebari-decat-raspunsuri-privind-evolutiile-economice-din-ue-si-romania-10709780
10709780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.