Bahamas permite acostarea navelor de croazieră doar în cazul în care toţi pasagerii sunt vaccinaţi

Autor: Georgiana Oprea Postat la 23 august 2021 34 afişări

Bahamas va permite acostarea navelor de croazieră doar dacă toţi pasagerii de peste 12 ani sunt vaccinaţi anti-COVID. Măsura va intra în vigoare din 3 septembrie şi va fi valabilă şi în alte ţări şi teritorii din Caraibe, precum Insulele Virgine şi Puerto Rico.

Bahamas permite acostarea navelor de croazieră doar în cazul în care toţi pasagerii sunt vaccinaţi

Ordinul, care este valabilă până la 1 octombrie, a fost publicat pe site-ul Departamentului pentru Imigraţie şi Serviciului Vamal din Bahamas, informează DW.

În cazul în care o navă de croazieră vrea să acosteze, căpitanul trebuie să solicite echipajului şi pasagerilor să prezinte certificatele de vaccinare Biroului Medical al Portului.

Singurele excepţii de la regulă apar atunci când o navă de croazieră trebuie să acosteze din motive de urgenţă sau dacă vreun pasager trebuie să primească asistenţă medicală.

Copiii sub 12 ani trebuie să aibă un test COVID-19 cu rezultat negativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bahamas,
nave,
vaccin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.