Atena, paralizată din cauza grevelor şi manifestaţiilor

Postat la 28 septembrie 2011 12 afişări

Atena era, miercuri, complet paralizată, în cea de-a treia zi de grevă care afectează transporturile în comun, ca răspuns la înăsprirea normelor în vigoare, în timp ce pensionarii, funcţionarii primăriilor şi taximetriştii organizează manifestaţii.

În centrul oraşului anormal de gol, sute de pensionari au defilat până la Ministerul Finanţelor, protestând faţă de o nouă serie de măsuri fiscale, între care o taxă imobiliară adoptată marţi seara de Parlament şi tăieri suplimentare ale pensiilor de peste 1.200 de euro.

Ei au ars formularele fiscale în faţa ministerului.

Pentru a treia zi consecutiv, marile artere care deservesc capitala sunt din nou afectate de ambuteiaje, în absenţa oricărui mijloc de transport în comun şi a taxiurilor.

Proprietarii acestora, care au început o grevă de 48 de ore împotriva unei suprimări a reglementării profesiei lor, intenţionează să se reunească în faţa Ministerului Transporturilor, pe unul dintre principalele bulevarde din Atena.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Atena,
grevel,
manifestaţii
/actualitate/atena-paralizata-din-cauza-grevelor-si-manifestatiilor-8811190
8811190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.