Aproape 30 de participanti la mitingul din Piata Victoriei au primit ingrijiri medicale

Postat la 19 mai 2010 21 afişări

Aproape 30 de participanti la mitingul din Piata Victoriei au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar sapte dintre acestia au fost dusi la Spitalul Floreasca, majoritatea fiind barbati cu suferinta diabetica decompensata, a declarat, miercuri, Constantin Olteanu, coordonatorul SMURD la eveniment.

Medicul Constantin Olteanu a precizat ca cele mai multe persoane care au solicitat ingrijiri medicale in corturile SMURD sau in masinile Serviciului au fost cazuri usoare, acestea suferind fie un puseu de hipertensiune, fie caderi de calciu sau dureri de spate.

Cele sapte persoane care au necesitat transportul la Spitalul de Urgenta Floreasca au suferit, de regula, alterarea unor boli preexistente, a mai spus Constantin Olteanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
miting,
protest,
spital
/actualitate/aproape-30-de-participanti-la-mitingul-din-piata-victoriei-au-primit-ingrijiri-medicale-6134933
6134933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.