Vanzarile Mazda au crescut de aproape 8 ori in februarie

Postat la 03 martie 2008 13 afişări

In februarie, Mazda a vandut in Romania 196 de unitati, inregistrand o crestere fata de aceeasi perioada a anului anterior de 790%. Factorii principali care au contribuit la cresterea Mazda in Romania au fost noile modele recent lansate si serviciile dedicate clientilor, potrivit reprezentantilor companiei

Modelele cele mai bine vandute au fost Mazda3 cu 83 de unitati si Mazda2 cu 33 de unitati. De asemenea, noua Mazda6 a avut un debut bun pe piata din Romania potrivit oficialilor companiei, inregistrand 26 de unitati comercializate.

 

Rezultatele lunii februarie vin dupa ce vanzarile companiei in ianuarie au crescut cu 678%. Compania si-a stabilit ca obiectiv de vanzari in 2008 comercializarea a 2.000 de autovehicule. Aceste rezultate ar reprezenta dublarea numarului de unitati vandute in Romania fata de 2007, compania inregistrand pana in prezent un numar de 1.064 de comenzi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Mazda,
vanzari,
transport
/actualitate/afaceri/vanzarile-mazda-au-crescut-de-aproape-8-ori-in-februarie-2429806
2429806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.