Vanzarile Mazda au crescut cu 250% la noua luni

Postat la 07 octombrie 2008 17 afişări

Mazda a vandut 2.073 de autoturisme in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 250% fata de perioada similara a anului trecut, compania revizuindu-se in crestere obiectivul de vanzari pentru 2008

In ultimele 18 luni Mazda a inregistrat in Romania cresteri constante, mai mari de 100%. Cele 331 de unitati vandute in septembrie reprezinta cel mai bun rezultat lunar din istorie pentru companie, precum si o crestere cu 147% fata de aceeasi luna a anului 2007, se arata intr-un comunicat al Mazda.

 

Datorita acestor rezultate, obiectivul de vanzari stabilit pentru acest an a fost revizuit in crestere, tinta curenta fiind mai mare de 2.500 de unitati. Modelul care a contribuit in cea tai mare masura la aceste performante a fost Mazda2, care a inregistrat cel mai bun rezultat lunar, cu 157 de unitati comercializate in septembrie.

 

Reprezentantii companiei estimeaza ca in urmatoarele luni se vor inregistra rezultate similare, introducerea unei noi varianta de motorizare – diesel, pentru modelul Mazda6 urmand sa mentina majorarea vanzarilor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Mazda,
vanzari,
model
/actualitate/afaceri/vanzarile-mazda-au-crescut-cu-250-la-noua-luni-3278282
3278282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.