Retailerul de moda Sprider Stores investeste 1 mil. euro intr-un nou magazin la Braila

Autor: Rosca Cristina Postat la 14 octombrie 2010 43 afişări

Retailerul de moda Sprider Stores a deschis, in urma unei investitii de 1 milion de euro, un nou magazin la Braila, in cadrul Promenada Mall.

Acesta este al 15-lea magazin din Romania, dupa cele patru din Bucuresti si cate unul in Arad, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures.

Noul spatiu are o suprafata de 1.000 de metri patrati si ofera spre vanzare obiecte de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, dar si obiecte pentru amenajari si decoratiuni interioare.

Compania Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in urma cu trei ani, cand a deschis magazinul din City Mall Bucuresti. Pana in prezent investitia companiei pe piata locala se ridica la 18 mil. euro.

La nivel european, retailerul infiintat in 1971 detine 115 magazine, in principal in sudul si sud-estul batranului continent, in state precum Grecia, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/retailerul-de-moda-sprider-stores-investeste-1-mil-euro-intr-un-nou-magazin-la-braila-7477293
7477293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.