ING Asigurari de Viata: Tot mai multi parinti economisesc pentru studiile copiilor

Postat la 29 iunie 2009 25 afişări

53% dintre parinti planuiesc sa economiseasca pentru studiile copiilor, potrivit unui sondaj online, realizat de ING Asigurari de Viata, impreuna cu Hotnews.

Peste jumatate dintre cei care au raspuns unui sondajului online afirma ca intentioneaza sa inceapa sa economiseasca pentru a le asigura copiilor accesul la studii universitare de calitate. Un sfert dintre cei aproape 5.400 de respondenti ai sondajului, desfasurat in perioada 1-10 iunie, au acumulat deja o parte din suma necesara, in timp ce 11% considera ca au deja disponibila intreaga suma. Alti 11% apreciaza ca nu este de datoria lor sa economiseasca in acest scop.

Cea mai mare parte a respondentilor la sondaj au copii cu vârsta sub 2 ani (37%), in timp ce 30% au copii cu vârste cuprinse intre 3 si 10 ani. Facultatile din Europa sunt destinatia preferata pentru studiile universitare si postuniversitare ale copiilor in cazul a 56% dintre respondentii sondajului. Circa un sfert (26%) ar prefera o institutie de invatamânt din România, iar 18% una din Statele Unite ale Americii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing asigurari de viata,
studii,
hotnews,
studiu
/actualitate/afaceri/ing-asigurari-de-viata-tot-mai-multi-parinti-economisesc-pentru-studiile-copiilor-4605311
4605311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.