Inditex duce Zara in India

Postat la 31 mai 2010 52 afişări

Grupul spaniol Inditex, proprietarul marcii Zara, a anuntat deschiderea primului magazin Zara in India si planuri de extindere pe piata asiatica.

Primul magazin Zara din India a fost deschis in centrul comercial Select CityWalk din Delhi, grupul spaniol ajungand astfel sa opereze magazine in 77 de tari. Inditex va mai deschide in urmatoarele saptamani un magazin in Mumbai si inca unul in Delhi.

Extinderea spaniolilor de la Inditex in Asia a inceput in 1999 prin deschiderea de magazine in Japonia, 2004 fiind alocat extinderii, printre altele, in Thailanda, Indonezia, Filipine si Hong Kong, China fiind urmatoarea pe lista, in 2006, si Coreea de Sud in 2008.

Deschiderea primului magazin din India - ca si afacerile de aici - s-au facut printr-o asociere cu grupului indian Tata. In total, vanzarile reprezentate de magazinele din Asia au reprezentat anul trecut 12% din vanzarile globale ale Inditex.

Click aici pentru a citi mai multe despre planurile proprietarului Zara pentru afacerile din Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Inditex,
Zara,
magazine,
India
/actualitate/afaceri/inditex-duce-zara-in-india-6226374
6226374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.