Gabriel Blăniţă: Mereu mai bun decât în trecut, învăţând din experienţă

Postat la 30 octombrie 2022 99 afişări

Gabriel Blăniţă: Mereu mai bun decât în trecut, învăţând din experienţă

Vârstă: 32 de ani

Funcţie: director asociat

Companie: Colliers România

Numărul colegilor din echipa sa: 5

Număr de angajaţi: 85

Cifră de afaceri (2021): 8 mil. euro

Experienţă: A dezvoltat împreună cu echipa liderul pe piaţa evaluărilor rezidenţiale, consultanţă în dezvoltări rezidenţiale, închirieri şi vânzări rezidenţiale corporate şi atragere de investiţii. Este responsabil şi de procesul de transformare digitală.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Cred că în spatele oricărui succes se află foarte multă muncă, fie că definim succesul pe plan personal sau profesional. Ambiţia sau talentul, luate separat, sunt condiţii necesare, dar nu suficiente, şi doar dacă adăugăm şi multă muncă, ajungem la performanţă.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mi-ar plăcea să am o maşină a timpului cu care să pot merge în trecut, în viitor şi din când în când să pot pune pauză. Până la inventarea acestei maşinării, vă trebui să ne mulţumim însă cu călătorii în locuri cât mai diverse, în care să găsim indicii despre trecut sau idei pentru viitor.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Pentru mine fericirea nu este condiţionată de un loc anume, ci de o anumită stare de spirit, care poate fi creată de o interacţiune, de o alergare, de o tură cu bicicleta sau de o plimbare în parc. Suntem atât de înconjuraţi de lucruri bune încât trebuie doar să ne dăm ocazia de a le descoperi.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Una din cele mai mari realizări, de care sunt mult mai conştient de la debutul pandemiei din 2020, este starea de sănătate şi tonusul, pe care încerc să le păstrez prin alimentaţie şi mişcare fizică. Investiţia în sănătate are unul din cele mai bune randamente.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş da nota 9 pentru simplul fapt că totdeauna mai este loc de îmbunătăţit, dar nu trăiesc cu nostalgia lucrurilor pe care le-aş fi putut face diferit, întrucât cea mai importantă decizie este mereu următoarea.

Ce te motivează?

Mă motivează să lăsăm în urma noastră lumea într-un loc puţin mai bun decât am găsit-o şi să încerc să fiu mai bun ca în trecut, învăţând din experienţă. Deşi am luat acest mindset din sport, încerc să îl aplic pe cât mai multe planuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gabriel Blăniţă,
Industrie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.