France Telecom ar putea vinde unele operatiuni "mai mici" din Europa, inclusiv Orange Romania

Postat la 03 mai 2011 12 afişări

France Telecom ar putea consolida sau vinde unele operatiuni "mai mici" din Europa, din tari precum Austria, Belgia sau Romania, deoarece cresterea de pe continent a incetinit, in timp ce industria telecom din zone cum ar fi Africa si Orientul Mijlociu este in expansiune accelerata.

France Telecom, care detine Orange Romania, isi evalueaza portofoliul european, a declarat intr-o conferinta telefonica directorul financiar al grupului, Gervais Pellissier, citat de Bloomberg. Pe langa Franta, Polonia si Spania, "toate celelalte tari sunt incluse in aceasta evaluare", care are scopul de a examina oportunitatile de consolidare, dar si de vanzare a operatiunilor, a aratat el. Directorul general al companiei, Stephane Richard, analizeaza viitorul operatiunilor din tari precum Austria, Belgia si Romania, in timp ce cresterea din Africa si Orientul Mijlociu explodeaza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
orange,
france telecom,
operatiuni
/actualitate/afaceri/france-telecom-ar-putea-vinde-unele-operatiuni-mai-mici-din-europa-inclusiv-orange-romania-8222426
8222426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.