Flamingo vrea 210 mil. euro in 2008

Postat la 04 martie 2008 6 afişări

Lantul de retail Flamingo estimeaza ca va incheia anul acesta cu afaceri de peste 210 milioane de euro, in crestere cu 23% comparativ cu cifra de afaceri obtinuta in 2007, de 171 de milioane de euro.

Totodata, compania urmareste sa obtina in acest an un profit net de 2,6 milioane de euro, de cinci ori mai mult decat valoarea atinsa anul trecut.

Ca parte a strategiei pentru acest an, Flamingo va deschide zece noi magazine Flanco World, ajungand astfel la o suprafata totala de vanzare de aproximativ 70.000 de metri patrati, comparativ cu anul trecut, cand suprafata celor 124 de magazine Flamingo, Flanco si Flanco World a fost de aproape 54.000 de metri patrati.

Valoarea investitiilor in magazinele ce urmeaza a fi deschise anul acesta se ridica la aproximativ 8 milioane de euro, suma la care se mai adauga si costurile legate de stocuri, echivalente investitiei in magazine.

De asemenea, retailerul are in plan sa lanseze un nou concept de magazine cu suprafete de 500-600 de metri patrati, specializate pe zona de divertisment si IT, care vor fi operate sub brandul Flamingo Computers.

Iar odata cu noul format de magazine, compania va relansa si platforma de comert online eFlamingo.ro, care va insemna 20% din cifra de afaceri in 2010, potrivit directorului executiv Jiri Rizek, "mai ales ca vom vinde online atat consumatorilor finali, cat si clientilor de business".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Flamingo,
Flanco,
Rizek
/actualitate/afaceri/flamingo-vrea-210-mil-euro-in-2008-2432217
2432217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.