Dana Sîntejudean: Oamenii sunt dedicaţi jobului atunci când sunt motivaţi de propriile valori

Autor: Andra Stroe Postat la 17 iunie 2021 303 afişări

Dana Sîntejudean: Oamenii sunt dedicaţi jobului atunci când sunt motivaţi de propriile valori

Dana Sîntejudean, Director regional Edenred Central Europe


Cifră de afaceri: N/A Profit: N/A Număr de angajaţi: N/A


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Mi-a fost revalidat faptul că solidaritatea umană şi dorinţa de a ajuta depăşesc orice bariere şi că doar împreună putem trece peste această situaţie nouă şi neaşteptată.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

În business, am decis să intervenim rapid şi ne-am ajutat partenerii din primul moment. Le-am oferit sprijin clienţilor în procesul de digitalizare, iar pentru comercianţii parteneri am generat şi ne-am implicat în diverse proiecte, lansând inclusiv unul dintre cele mai mari programe private de susţinere a restaurantelor partenere, „Ieşim la masă!”.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Oamenii sunt dedicaţi jobului atunci când sunt motivaţi de propriile valori, de aceea cred că motivaţia internă o depăşeşte pe cea externă. Nu am făcut ceva diferit faţă de anii anteriori, cu excepţia măsurilor stricte de siguranţă implementate imediat, dar am continuat să ne asigurăm că mediul de lucru este plăcut chiar şi într-o situaţie excepţională precum aceasta şi colegii simt că în Edenred au oportunităţi de creştere personală şi profesională. Această abordare, care oferă stabilitate, ajută menţinerea motivaţiei în echipe şi în timp de criză prelungită. 

—   Work from home sau de la birou?

Am pus siguranţa colegilor noştri pe primul loc şi primele decizii i-au vizat – work from home, în departamentele unde acest lucru este posibil, a fost cea mai bună soluţie în primele luni. Opţiunea de a lucra de acasă este, în continuare, deschisă şi este accesată de angajaţii Edenred, însă, menţinând toate măsurile de prevenţie, lucrul de la birou este important pentru unitatea echipelor noastre.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Acasă este locul în care m-am deconectat mereu. Cel mai bine mă simt în familie, alături de copiii mei, care mă fascinează prin modul în care înţeleg să abordeze situaţii diverse, atât de specific unei noi generaţii preocupate de probleme sociale, politice, de mediu etc. şi care este pe deplin pregătită să facă ceva în privinţa lor.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

În ultimul an, echipa m-a inspirat cel mai mult. Apreciez capacitatea incredibilă de sacrificiu şi mobilizarea echipei, fără a lăsa pe nimeni în urmă şi prioritizând eforturile în zonele cele mai vulnerabile.

—   Putere vs. feminitate:

În orice plan – personal sau profesional – puterea vine cu o mare responsabilitate, ne oferă oportunitatea de a ne stabili cursul propriei vieţi şi al vieţii celor din jur. Cred că pentru o femeie în business, feminitatea în sine este un atribut al puterii şi nu trebuie să ne ferim de asta. Am trăit într-o societate în care, mult timp, feminitatea a fost catalogată ca o slăbiciune, dar, de fapt, este un mare atuu al nostru.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.