Dan Ionescu, fostul director operational al Rompetrol, intra in afacerea cu pariuri sportive

Postat la 03 iunie 2010 563 afişări

Saptamana viitoare va avea loc evenimentul de lansare a 1x2 Bet Cafe Arena, prima cafenea de pariuri sportive din Romania si prima investitie personala a lui Dan Ionescu, fostul director operational al Rompetrol.

Prima cafenea 1x2 Bet Cafe Arena, care va fi deschisa in Bucuresti, in zona Iancului, va fi lansata de Dan Ionescu in parteneriat cu GTECH, unul dintre liderii mondiali de servicii si tehnologii de jocuri si pariuri. De la plecarea din Rompetrol, la mijlocul anului trecut (o data cu vanzarea ultimului pachet de actiuni al lui Dinu Patriciu catre KazMunaiGaz), managerul a lucrat o perioada cu Dinu Patriciu, in cadrul noii companii Marexin. De asemenea, Dan Ionescu detine 5% din afacerea Bet Arena Cafe, controlata de Dinu Patriciu. Bet Arena Cafe a deschis deja patru agentii de pariuri sportive in Bucuresti si alte sase in tara.

1x2 Bet Cafe Arena va fi prima cafenea pentru pasionatii de pariuri sportive, acestia avand acum la dispozitie peste 1.000 de agentii deschise in toata tara de liderii din domeniu - Stanleybet, Mozart Bet si Public Bet (in conditiile in care fostul lider al pietei, Astra Bet, are deocamdata licenta blocata, deoarece nu a platit o datorie unui castigator).

Pariurile sportive au devenit o afacere de amploare in Romania in ultimii ani, mai multe case de pariuri luptand pe o piata cifrata la aproximativ 140 de milioane de euro in 2008. Piata a scazut cu aproape 20 de milioane de euro anul trecut, insa piata inca se dezvolta, alte branduri de case de pariuri tatonand piata locala. In afara de agentiile de pariuri clasice, o piata mai mica, dar cu potential de crestere, sunt pariurile online. Pe acest segment, se detaseaza Bet-at-home, Gamebookers, Interwetten, Be Win si Sportingbet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pariuri,
Dan Ionescu,
sport,
Bet Cafe Arena
/actualitate/afaceri/dan-ionescu-fostul-director-operational-al-rompetrol-intra-in-afacerea-cu-pariuri-sportive-6264816
6264816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.