Cum a ajuns un antrenor de box, care a studiat filosofia la Universitatea Sorbona din Paris, unul dintre cei mai cunoscuţi parfumieri ai lumii

Postat la 10 august 2016 176 afişări

Cum a ajuns un antrenor de box, care a studiat filosofia la Universitatea Sorbona din Paris, unul dintre cei mai cunoscuţi parfumieri ai lumii

N-ai crede că un pasionat de box poate fi, în acelaşi timp, îndrăgostit de filosofie, dar şi iscusit în crearea parfumurilor. În toate, David Frossard, directorul artistic al casei franţuzeşti Frapin, vede o artă şi pe toate încearcă să le armonizeze cum ştie el mai bine.

Familia Frapin, stabilită în sud-vestul Franţei în secolul al XIII-lea, s-a dedicat producerii brandului de coniac cu acelaşi nume, până când a început să creeze şi parfumuri inspirate din aroma coniacului. Continuând cultura şi istoria franceză, Frapin produce esenţe în serii limitate, tocmai pentru a nu face rabat de la calitate, iar Frossard este fericit să spună că aici poate crea parfumuri care să reflecte libertatea lui de exprimare, chiar şi când inspiraţia lui este boxul.

David Frossard a lansat recent parfumul Orchid Man, despre care spune că este reflecţia violenţei combinate cu eleganţa, rezultând într-o esenţă care inspiră putere, stil, virilitate şi prospeţime. Orchid Man este disponibil în Beautik Haute Parfumerie.

Citiţi continuarea pe www.da.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
box,
antrenor,
paris,
universitate,
parfum,
creare,
pasiune,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.