Agenda telefonica si alarma- functiile mobilului utilizate cel mai des de catre romani

Postat la 15 octombrie 2009 24 afişări

Dupa voce si SMS, agenda telefonica si desteptatorul sunt functiile telefonului mobil pe care romanii le folosesc cel mai des, potrivit studiului Omnibus, elaborat de compania de cercetare de piata GFK, in luna septembrie a acestui an.

Astfel, potrivit studiului, 77% dintre cei 1000 de respondenti au afirmat ca utilizeaza zilnic agenda telefonului, in timp ce desteptatorul este utilizat de 35% dintre acestia.

Alte functii ale telefonului mobil utilizate frecvent de romani sunt playerul cu muzica, care este folosit zilnic de aproximativ 32% din tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani si de 12% de catre cei cu varsta intre 25 si 34 de ani si functiile de bluetooth si infrarosu care sunt utilizate saptamanal de 41% dintre tinerii cu varsta intre 18 si 24 de ani si de 11,8% de catre cei ce au varsta cuprinsa intre 25 si 34 de ani.

De asemenea, studiul care este reprezentativ la nivel national mai arata ca 75% din populatia Romaniei de peste 15 ani detine un telefon mobil, in mediul urban proportia ridicandu-se pana la 85%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/agenda-telefonica-si-alarma-functiile-mobilului-utilizate-cel-mai-des-de-catre-romani-4992469
4992469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.