150 milioane de euro pentru 14 aeroporturi. „Insuficient“, spun oficialii de la Transporturi

Postat la 28 aprilie 2010 12 afişări

14 aeroporturi vor putea primi de la bugetul de stat si de la cele locale, in total, 150 milioane de euro pentru dezvoltare. Oficialii de la Transporturi spun ca suma este mica.

Consiliul Concurentei (CC) a anuntat ieri ca a avizat schema de ajutor de stat privind un sprijin financiar in valoare de 150 milioane de euro pentru modernizarea si dezvoltarea a cel mult 14 aeroporturi cu un trafic anual de sub un milion de pasageri.

"Schema creeaza cadrul normativ necesar pentru acordarea de fonduri nerambursabile unui numar maxim de 14 aeroporturi de categoria D in vederea construirii, modernizarii si dezvoltarii infrastructurii de transport aerian", au precizat oficialii CC.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/150-milioane-de-euro-pentru-14-aeroporturi-insuficient-spun-oficialii-de-la-transporturi-6068758
6068758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.