Acţionarul Ionuţ Negoiţă: Dinamo este în aceeaşi situaţie cu Rapid. Soluţia valorează vreo 10 milioane de euro

Postat la 04 decembrie 2012 13 afişări

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gruparea "alb-roşie" se află în aceeaşi situaţie financiară precară ca Rapid, dar planul propus celorlaţi doi acţionari dinamovişti ar putea salva clubul de la intrarea în insolvenţă.

"Dinamo este în acelaşi pericol ca Rapid, dar cel puţin există o speranţă. Există o şansă, o soluţie, poate mai apar şi altele. Sunt şanse de 50 la 50, sper să nu fie cazul... Soluţia valorează vreo 10 milioane de euro, dar nu e imposibil. Este o sumă accesibilă, există o propunere a mea. Dacă sunt propuneri mai bune de atât nu pot decât să mă bucur. De joi într-o săptămână se împlineşte termenul pe care eu l-am cerut în scris la acea propunere pe care mi-am asumat-o. Probabil, pe final de săptămână, voi avea o întâlnire cu ceilalţi doi acţionari să vedem cum stăm. Nu se pune problema ca eu să plec de la Dinamo. Eu am venit, ştiam situaţia, încerc să fac tot ce pot şi voi face aşa până în ultimul moment. Nu pot lăsa Dinamo", a declarat Negoiţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dinamo,
Ionuţ Negoiţă,
actionar
/actualitate/actionarul-ionut-negoita-dinamo-este-in-aceeasi-situatie-cu-rapid-solutia-valoreaza-vreo-10-milioane-de-euro-10369047
10369047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.