15 secrete pe care chelnerul n-o sa ti le spuna niciodata

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 februarie 2011 256 afişări

Ce v-ar spune o mana de chelneri daca ar fi siguri ca pot scapa fara nicio pedeapsa? Pentru inceput – cand sa pleci, ce sa nu comanzi, ce se intampla cu adevarat in spatele usilor batante care duc la bucatarie si ce cred in realitate despre bacsisurile pe care le dai. Iata cateva lucruri pe care nu le veti gasi niciodata pe meniu si pe care foarte putini chelneri ar vrea sa vi le spuna.

Ce nu vreti sa stiti

6. chelnerii de obicei nu au timp sa manance, astfel incat vreun fel apetisant de mancare este tinta unor "degustari" a intregii echipe. Toti folosesc, de regula, aceeasi furculita.

7. daca faceti mare caz de faptul ca supa nu este suficient de calda, ne place sa incalzim lingura in apa extrem de fierbinte si sa urmarim efectele - o impresie foarte puternica - a ceea ce se intampla cand luati prima inghititura.

8. punem zahar in mancarurile copiilor sa le placa mai mult. Serios. Punem chiar o portie mai mare de zahar in aluatul pentru pizza.Ce ne innebuneste

9. daca tot iti doresti apa atat de tare trebuie neaparat sa bati darabana, sa pocnesti din degete sau sa fluieri? Asteapta putin. Vin imediat... in vreo 10 minute.

10. care este lucrul care in va face cu siguranta pe un chelner sa va urasca? Cereti ceai fierbinte. Este o treaba migaloasa: sa gasesc un ceainic, sa fierb apa, sa iau lamai, apoi si miere, sa aduc o ceasca si o lingurita. Plus plicul de ceai. O multime de munca pentru prea putini bani.


CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
chelneri,
oferte,
bacsis,
secrete
/actualitate/15-secrete-pe-care-chelnerul-n-o-sa-ti-le-spuna-niciodata-7977153
7977153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.