Cele mai inovatoare companii din România în 2023. eSIGUR by Eurofin Consult

Postat la 26 martie 2024 42 afişări

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. eSIGUR by Eurofin Consult

eSIGUR by Eurofin Consult reprezintă un produs care îşi propune să aducă domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (SSM) în era digitală. Simplificând gestionarea SSM-ului şi facilitând accesul la instruire, documente şi monitorizare, eSIGUR contribuie la creşterea eficienţei şi la reducerea timpului şi a resurselor necesare.

Descrierea inovaţiei:

eSIGUR reprezintă un produs digital în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (SSM), lansat cu 3 luni în urmă. Echipa care a lansat proiectul este formată din Daniel Milicescu, Răzvan Chiru, precum şi o echipă de 4 colaboratori. Valoarea investiţiei totale în proiect este de peste 50.000 de euro până acum.  „Cu o experienţă de peste 18 ani în industria SSM, am creat eSIGUR pentru a redefini conceptul de inovaţie în acest domeniu. E momentul să aducem SSM-ul în secolul XXI şi să simplificăm complet gestionarea sănătăţii şi securităţii angajaţilor”, spun reprezentanţii companiei.

Elementul de noutate:

Concret, eSIGUR reprezintă o platformă unde se găseşte totul într-un singur mediu digital - de la instruire online şi testarea cunoştinţelor la facilitarea semnăturilor electronice şi un sistem de arhivare eficient. Este un instrument care transformă documentele pe hârtie şi procesele manuale într-un mediu digital.

Efectele inovaţiei:

În numai 3 luni de la lansare, platforma eSigur a generat peste 30.000 de semnături. Printre companiile care au ales eSIGUR pentru a-şi gestiona SSM-ul se numără Alka, IBM, Google, Intel, Fortech Global Logic, Shell, Stefanini Group, PwC, ING.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pentru un client Eurofin cu 3.800 de angajaţi s-ar ajunge la economii semnificative, prin comparaţie cu situaţia proceselor SSM tradiţionale: economie cost/angajat/instruire: 36%; economie costuri totale anuale: 36%; economie timp/zile lucrătoare/sesiune instruire: 83,8%; economie depozitare: 100%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inovatie tehnica,
eSIGUR,
Eurofin Consult

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.