Mobila se mai strică, iar unora le-ar plăcea s-o repare uşor şi s-o păstreze datorită valorii sentimentale. Care e soluţia?

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 februarie 2024 57 afişări

Mobila se mai strică, iar unora le-ar plăcea s-o repare uşor şi s-o păstreze datorită valorii sentimentale. Care e soluţia?

Mobila se mai strică, iar unora le-ar plăcea s-o repare uşor şi s-o păstreze datorită valorii sentimentale sau cel puţin până vine cea nouă ori poate să confecţioneze ei înşişi diverse piese de mobilier ca să se poată lăuda. Cum nu toată lumea are un talent deosebit în domeniu, a apărut o propunere din partea unui absolvent al Universităţii de Arte din Londra, Yalan Dan, o aşa-numită „trusă de prim ajutor pentru mobilă” compusă din elemente de îmbinare din bioplastic produse cu ajutorul unei imprimante 3D, scrie Dezeen. Trusa de prim ajutor poate fi folosită pentru a repara sau confecţiona articole din placaj sau plăci aglomerate şi a fost gândită ca ajutor pentru reducerea cantităţii de deşeuri din domeniul mobilei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DESIGN,
mobila,
deseuri,
mobilier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.