Soluţia găsită de spanioli pentru turiştii care se infectează cu SARS-CoV-2 în vacanţă

Postat la 22 iunie 2021 133 afişări

Soluţia găsită de spanioli pentru turiştii care se infectează cu SARS-CoV-2 în vacanţă

Spania a găsit o soluţie pentru turiştii care se infectează cu SARS-CoV-2 când se află în vacanţă acolo. A transformat mai multe hoteluri în centre de carantinare pentru turişti.

Poate te-ai întrebat ce te faci dacă pleci în vacanţă în afara ţării şi te infectezi cu SARS-CoV-2 acolo. Spania a găsit deja soluţia. A transformat mai multe hoteluri în centre de carantinare pentru turişti.

„Am făcut un calcul bazat pe volumul turiştilor de pe insule. De exemplu, în Mallorca avem un contract cu un hotel pentru 300 de camere. În acest moment are un grad de ocupare de 20%”, a spus Manuel Palomino, directorul financiar al serviciului de sănătate publică.

Cei 68 de turişti carantinaţi acolo, sunt din ţări precum Germania, Olanda sau Anglia. Guvernul balear cheltuie circa 1,4 milioane de euro pentru siguranţa turiştilor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gasire,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.