Poliţia recunoaşte că l-a lăsat liber pe tânărul şofer din 2 Mai înainte de accident, deşi l-a prins cu droguri în maşină

Postat la 21 august 2023 27 afişări

Poliţia recunoaşte că l-a lăsat liber pe tânărul şofer din 2 Mai înainte de accident, deşi l-a prins cu droguri în maşină

Tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din 2 Mai a fost oprit în trafic cu câteva ore înainte de eveniment.

În autoturism au fost găsite droguri. Tânărul, care a fost testat doar cu etilotestul, a consumat droguri după ce a plecat de la secţia de poliţie.

„La data de 17 august şoferul a ajuns în municipiul Constanţa împreună cu tatăl său. În seara de 18 august a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri pe raza municipiului Constanţa, moment în care i s-a atras atenţia cu privire la respectarea normelor rutiere şi conduita preventivă. La data de 19 august, în jurul orei 0.40, prin apel 112, un bărbat a sesizat IPJ despre faptul că pe DN 39, din direcţia Vama Veche către 2 Mai un autoturism circulă cu posibile încălcări ale legislaţiei. Autoturismul a fost dat în atenţie şi au fost efectuate activităţi pentru localizarea autoturismului. În jurul orelor 02.40 autoturismul respectiv a fost depistat de o patrulă mixtă circulând pe DN39. A fost legitimat conducătorul auto şi cei doi pasageri. În urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului, într-un pachet de ţigări a fost descoperită o ţigară artizanală de tip joint şi o folie de bromazepam, care conţinea patru pastile”, afirmă Chestorul Constantin Adrian Glugă.

El precizează că tânărul de 19 ani a fost dus la sediul de Poliţie din Vama Veche, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero.

De asemenea, pentru că nu ar fi dat semne că ar fi consumat substanţe interzise, tânărul nu a fost supus unor teste specifice.

Chestorul Constantin Adrian Glugă a mai adăugat că după ce a plecat din sediul Poliţiei Vama Veche, şoferul s-ar fi deplasat într-un loc din Vama Veche, unde ar fi consumat droguri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
tanar,
politie,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.