Locul din Romania unde stratul de zăpadă este mai înalt decât echipamentele cu care intervin drumarii! Cât măsoară stratul de zăpadă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 10 mai 2024 24 afişări

Locul din Romania unde stratul de zăpadă este mai înalt decât echipamentele cu care intervin drumarii! Cât măsoară stratul de zăpadă

Drumarii au ajuns cu deszăpezirea în zona cea mai dificilă, unde stratul de zăpadă depăşeşte 4 metri, şi anunţă că lucrează astfel încât Transfăgărăşanul să fie deschis cât mai devreme.

„Zăpadă de peste 4 metri pe Transfăgărăşan. Acum începe greul! Am ajuns cu deszăpezirea Transfăgărăşanului în zona cea mai dificilă, expusă avalanşelor şi cu un strat foarte gros de zăpadă bătătorită şi îngheţată”, a transmis joi DRDP Braşov.

Conform companiei de drumuri, se lucrează momentan la deszăpezirea drumului pe un sens, astfel încât să se asigure loc de manevră pentru mai multe utilaje.

„Sperăm că şi vremea va ţine cu noi astfel încât să putem să deschidem Transfăgărăşanul cât mai devreme!”, susţin drumarii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transfăgărăşan,
zăpadă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.