Google lansează „Ucigaşul ChatGPT”: Gemini este cel mai mare şi capabil model de Inteligenţă Artificială

Postat la 06 decembrie 2023 130 afişări

Google lansează „Ucigaşul ChatGPT”: Gemini este cel mai mare şi capabil model de Inteligenţă Artificială

Google lansează Gemini, „cel mai mare şi capabil model de Inteligenţă Artificială”. Modelul Gemini vine în 3 dimensiuni: Gemini Ultra, cel mai mare şi capabil model; Gemini Pro, care poate îndeplini o gamă largă de sarcini şi Gemini Nano, concentrat pe sarcini specifice şi telefoane mobile.

Gemini Ultra este primul model care depăşeşte experţii umani în MMLU. Google lansează cel mai mare şi capabil model de Inteligenţă Artificială. Lansarea vine pe fondul presiunilor recente asupra companiei privind modul în care va monetiza Inteligenţa Artificială, scrie CNBC.

Modelul Gemini vine în 3 dimensiuni: Gemini Ultra, cel mai mare şi capabil model; Gemini Pro, care poate îndeplini o gamă largă de sarcini şi Gemini Nano, concentrat pe sarcini specifice şi telefoane mobile.

Deocamdată, compania le va permite clienţilor să folosească Gemini prin Google Cloud pentru aplicaţiile personale.

Începând cu 13 decembrie, dezvoltatorii şi clienţii întreprinderilor pot accesa Gemini Pro prin API-ul Gemini în Google AI Studio sau Google Cloud Vertex AI.

Dezvoltatorii Android se vor putea folosi de Gemini Nano. Gemini va fi, de asemenea, un instrument util pentru a alimenta produsele Google, cum ar fi chatbot-ul Bard şi Search Generative Experience, care încearcă să răspundă întrebărilor în stil conversaţional (SGE nu este încă disponibil pe scară largă).

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
google,
inteligenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.