Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie

Autor: Raul Peterlin Postat la 09 noiembrie 2023 24 afişări

Nicolae Ciucă, liderul PNL, susţine că PNL este cel care a susţinut întotdeauna creşterea pensiilor în condiţii sustenabile şi că „grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie”.

Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie

Liderul liberalilor a scris pe Facebook că noua lege a pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliţie: contributivitate, stabilitate, solidaritate şi egalitate.

„Partidul Naţional Liberal este cel care a susţinut întotdeauna creşterea pensiilor în condiţii sustenabile. Legea, care a fost astăzi aprobată în şedinţa de guvern, are la bază patru principii pe care le-am agreat în coaliţie: contributivitate, stabilitate, solidaritate şi egalitate”, a spus Ciucă.

Lideul PNL adaugă că partidul din care face parte a majorat deja pensiile cu 40%.

„Întotdeauna, noi, liberalii, am fost susţinătorii majorărilor oneste, cu adevărat sustenabile şi am demonstrat acest lucru şi în ultimii ani. Din 2020 şi până astăzi, PNL a majorat pensiile cu aproximativ 40% şi de fiecare dată am făcut-o pe baza unor calcule solide şi bine fundamentate. Grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie, construind o Românie în care fiecare cetăţean să simtă respectul şi recunoştinţa pe care societatea i le datorează pentru anii de muncă”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Legea pensiilor a fost adoptată, joi, de Guvern.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
pensii,
lege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.