Cine este românca ce conduce afacerile din ţara noastră ale uneia dintre cele mai importante companii de tehnologie şi software din lume

Postat la 23 martie 2024 16212 afişări

Cine este românca ce conduce afacerile din ţara noastră ale uneia dintre cele mai importante companii de tehnologie şi software din lume

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 073. Alina Negru, General manager, Emerson Automation Solutions

De aproape cinci ani, Alina Negru a preluat funcţia actuală în cadrul subsidiarei locale a companiei globale de tehnologie şi software Emerson, parte a concernului american cu acelaşi nume; experienţa sa în cadrul companiei se întinde pe parcursul a peste 12 ani. Anterior, a lucrat timp de aproape opt ani în cadrul Redox.

Emerson a înfiinţat prima sa unitate de producţie la Cluj-Napoca în 2007, iar acum include şase unităţi de producţie şi şase centre de servicii funcţionale, inclusiv un hub de inginerie. Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. În ultimii 2 ani Emerson a inaugurat două noi centre de training europeene la sediul din Cluj, pentru clienţi, angajaţi şi studenţi. Primul este axat pe soluţiile de măsurare utilizate în cadrul industriilor farmaceutică, a apelor uzate, chimică şi energetică, iar al doilea, pe soluţii tehnologice şi software industrial.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.