Ce suspendare primeşte Simona Halep. Nu mai are nicio şansă. Verdict sumbru!

Postat la 30 august 2023 780 afişări

Ce suspendare primeşte Simona Halep. Nu mai are nicio şansă. Verdict sumbru!

S-a aflat ce suspendare poate să primească Simona Halep. Campioana noastră nu mai are mari şanse să scape.

Tot mai multă lume vorbeşte despre o suspendare pentru Simona Halep. Un expert a explicat cazul Simonei, spunând că şi dacă va fi nevinovată tot va fi suspendată.

„Halep poate să nu fie vinovată ea însăşi de situaţia respectivă! Codul Mondial Anti – Doping prezumă că este vina Simonei pentru tot ceea ce s-a întâmplat, inclusiv pentru actele pe care le-au săvârşit membrii anturajului apropiat”, spune Mădălina Diaconu, fostă juristă în drept sportiv a Comitetului Olimpic Internaţional, conform prosport.ro.

Mai mult, expertul ştie şi ce suspendare va încasa Simona Halep.

Mădălina Diaconu explică faptul că nu este vorba despre o negociere, ci este vorba despre aplicarea regulilor din Codul Mondial Anti-Doping. Acesta nu este negociabil.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primire,
refuz,
simona halep

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.