Băsescu participă la slujba de la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva

Postat la 10 mai 2013 33 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, unde va participa la slujba religioasă, el salutând credincioşi aflaţi în curtea lăcaşului de cult şi spunându-le "Hristos a înviat!".

Băsescu participă la slujba de la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva

 Şeful statului a aterizat cu elicopterul pe stadionul din Năsăud, unde a fost aşteptat de prefectul Ioan Ţintean şi de primarul Năsăudului, Mircea Romocea.

La coborârea din elicopter, Traian Băsescu a fost oprit de un bărbat care i-a înmânat o scrisoare, potrivit perfectului de Bistriţa-Năsăud.

Ulterior, preşedintele s-a deplasat cu un autoturism la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, fiind întâmpinat de primarul din localitate, Gheorghe Onul, de protopopul Năsăudului Ioan Dâmbu, dar şi de vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

La intrarea în curtea mănăstirii, Traian Băsescu a fost întâmpinat de sute de oameni, dar şi de patru călăreţi îmbrăcaţi în costume populare, pe care i-a salutat şi le-a spus "Hristos a înviat", apoi şeful statului a urcat pe scena amenajată în curtea lăcaşului de cult, unde se va oficia sfânta liturghie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-participa-la-slujba-de-la-manastirea-izvorul-tamaduirii-din-salva-10869197
10869197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.