Cele mai scumpe tratamente SPA - GALERIE FOTO

Postat la 01 septembrie 2009 361 afişări

In ultimii ani, pe masura ce viata profesionala a devenit mai solicitanta, a crescut si timpul acordat ingrijirii corporale in Romania. Iar preturile au crescut si ele direct proportional.

Magnolia Spa s-a lansat in decembrie anul trecut, iar din cauza crizei, incasarile au fost pana acum cu aproximativ 10% sub asteptari. “In ultimele trei luni am observat insa o tendinta de crestere a dorintei clientilor de a face cadouri spa apropiatilor”, afirma Georgiana Sterescu, fondatoarea centrului. De curand, centrul a lansat un produs nou, Masajul Intensiv, care presupune un program cu noua masaje corporale ce poate dura pana la trei luni. Anti Aging Renew (610 lei), Detox (510 lei) si Echilibru (370 de lei) fac parte din categoria de servicii premium la Magnolia Spa.

Tot la sfarsitul anului trecut s-a lansat si Studio Fusion & Urban Day Spa. “Fata de anul trecut s-a marit numarul de clienti si incepem sa inregistram si profit”, declara Mirela Petrescu, director general al Studio Fusion & Urban Day Spa. Pe prima jumatate a anului, cifra de afaceri a spaului se situeaza in jur de 30.000 de lei, cu un profit de 20% inregistrat in ultimele trei luni. Cele mai scumpe pachete oferite sunt Queen for a Day (600 de lei), Bride (500 de lei), tratamentul facial Vital Intense Yon-Ka (350 de lei), tratament facial Optimizer Yon-Ka (350 de lei) si tratamentul facial Le Grand Clasique Yon- Ka (300 de lei).

Toamna lui 2008 a fost prielnica pentru lansarea de spauri in Bucuresti. In noiembrie, World Class Academy a decis sa lanseze la Hotel Marriott si un serviciu de spa. “Din punct de vedere financiar se simte o scadere de aproximativ 10% in ultimele trei luni. Numarul clientilor nu a scazut insa, iar reducerea profitului este strict legata de scaderea preturilor”, sustine Mihai Popa, operations manager al World Class.

Abonamentul VIP - full time pentru 12 luni (8.300 de lei), tratamentul facial Caviar & Escutos (463 de lei), Hydradermie Lift De Luxe (421 de lei), Caviar For Men (379 de lei) si Aromatherapy Face & Body Massage (337 de lei) sunt cele mai scumpe tratamente oferite de salonul din cadrul World Class. “Pentru viitor ne gandim la extinderea spaului cu un jacuzzi si o piscina exterioara, un ice room, sauna si baie cu aburi unisex in aceeasi arie”, adauga Popa.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
tratamente,
spa
/topurile-business-magazin/cele-mai-scumpe-tratamente-spa-galerie-foto-4813765
4813765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.