Retrospectiva 2010 - Cele mai mari investitii ale anului

Autor: Ioana Mihai Postat la 27 decembrie 2010 41 afişări

Energia, industria auto si imobiliarele iau spuma investiilor finalizate in acest an. Desi cea mai mare parte a bugetelor cheltuite in 2010 au fost batute in cuie cu multa vreme inainte de primele semnale de recesiune, sunt si investitori semnale de recesiune, sunt si investitori care profita de oportunitatile momentului.

CALENDAR

MAI: Concernul spaniol Roca a anuntat ca va investi 150 mil. euro intr-o fabrica la Brasov in care vor lucra 3.000 de oameni.

IULIE: Key Safety Systems deschide a treia fabrica de productie de sisteme de siguranta la Arad; 450 de locuri de munca au fost create. Lukfin Industries va crea noi locuri de munca in productia de instalatii si echipamente pentru foraj pentru industria petroliera; investitia programata este de 98 mil. euro pana in 2012.

DECEMBRIE: A bifat un mare numar de inaugurari, intre care Doldora Bazaar (o investitie de 10 mil. euro a lui Gica Popescu), Petrom City, laboratorul Synevo dezvoltat de Medicover (10 mil. euro) si peste zece noi magazine.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/special/retrospectiva-2010-cele-mai-mari-investitii-ale-anului-7828221
7828221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.