PRO TV la 14 ani

Postat la 01 decembrie 2009 45 afişări

Desi a fost un an dificil, Pro Tv mentine un slogan optimist - “Jos palaria!” -. In aceasta nota va incheia 2009 si va trece in 14-lea an de existenta.

Anul acesta, Pro TV a fost in fruntea audientelor pe toate categoriile de programe. Stirile Pro Tv de la ora 19 raman lider de audienta, cu opt puncte de rating si o cota de piata de aproape 30%, urmate de Stirile din sport de la ora 19.00 si Stirile despre vreme de la ora 19.00. Pe ultimele doua locuri in topul celor mai vizionate cinci programe de stiri se plaseaza Stirile de la ora 17.00 si cele de la ora 22.30. Pe tot parcursul anului, Stirile diminetii si cele de la ora 19.00 au fost lideri absoluti de audienta.

Emisiunea "Dansez pentru tine", prezentata de Stefan Banica si Iulia Vantur, a fost si anul acesta lider absolut de audienta in segmentul de divertisment, cu o medie de 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 25,2%. Pe locul secund se afla "Divertis - Land of Jokes", cu o audienta de 7,7 puncte si 17,6% cota de piata. Urmatoarele in topul celor mai vizionate programe de divertisment au fost "Divertis Mall" si " Divertis Mall si prietenii", difuzate de Antena 1, respectiv "Frumusete pe muchie de cutit" si "Divertis - Serviciul Roman de Comedie", difuzate de Pro Tv.

Pro Tv a difuzat anul acesta si cele mai vizionate filme. La sfarsitul lunii ianuarie, "Curierul" a fost lider de audienta, cu 14 puncte de rating si o cota de piata de 32,2%. Aproape la fel de multi telespectatori au atras si filmele "Apocalypto" si "Eraser", care au adunat 12,8, respectiv, 12,5 puncte de rating.

"Regina" (Acasa TV) si "State de Romania" (Pro TV) au continuat succesul castigat de telenovela "Inima de tigan" si au fost lideri de audienta la categoria seriale.

Compania Pro Tv detine posturile de televziune Pro Tv, Acasa, Pro Cinema, Pro Tv International, Sport.ro si MTV si face parte din grupul american CME (Central European Media Enterprises). Compania americana detine 95% din Pro Tv SA, restul de actiuni fiind in posesia lui Adrian Sarbu, care detine si functia de COO (director de operatiuni) in cadrul CME.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRO TV,
aniversare,
Costi Mocanu,
piata media
/media-marketing/pro-tv-la-14-ani-5137782
5137782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.