CE ESTE ITSY BITSY?

Postat la 25 aprilie 2006 2 afişări

Pana la sfarsitul anului, peisajul radio se va imbogati cu un nou post: Itsy Bitsy FM, primul radio pentru copii din Romania.

Pana la sfarsitul anului, peisajul radio se va imbogati cu un nou post: Itsy Bitsy FM, primul radio pentru copii din Romania.

  • PUBLIC TINTA: Copiii de gradinita si scoala primara (3-10 ani, extins 2-12); parinti, bone si bunici; educatori si invatatori.
  • PROGRAM: 07.00-22.00 (un radio al copiilor); 22.00-07.00 (un radio pentru adulti: blues si jazz).
  • GRILA: emisiuni magazin, concursuri, emisiuni enciclopedice, stiri, povesti radiofonice si narate, poezii, fabule, muzica. 

PRIMELE INVESTITII

Cheltuielile de demarare a proiectului Itsy Bitsy FM se ridica la cateva zeci de mii de euro pana acum.

  • ANTENE EMISIE: 13.000 de euro
  • EMISIA: 13.000 de euro
  • PRODUCTIA: 5.000 de euro
  • MOBILIER SI CHIRIE: 5.000 de euro

SURSA: ITSY BITSY FM; NOTA: VALORILE NU INCLUD TVA. SUMELE PENTRU PERSONAL SI CELE DE PROMOVARE REPREZINTA INVESTITII SEPARATE. 

CAT ASCULTA COPIII RADIOUL?

Ascultatul emisiunilor radiofonice in zilele lucratoare reprezinta o activitate pentru 59,4% dintre copiii de 11-14 ani, in timp ce 40,2% dintre ei declara ca nu fac niciodata acest lucru. In ce priveste zilele de week-end, 41,3% dintre respondenti asculta radioul mai mult decat o ora pe zi, in timp ce 43,4% nu fac niciodata acest lucru. Consumul mediu de radio in perioada de week-end este statistic egal cu cel din timpul saptamanii.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CE ESTE ITSY BITSY?
/media-marketing/ce-este-itsy-bitsy-1005717
1005717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.