Turism pe motocicleta

Postat la 30 aprilie 2007 416 afişări

Aproape 3.000 de kilometri strabate pe motocicleta Zoltan Prosszer, omul de afaceri care a creat holdingul Paneuro, pana intr-un orasel din Marea Britanie unde invata fiica sa, Alexandra. Businessmanul din Targu-Mures vine si la intalnirile de afaceri din Bucuresti tot cu motorul si este mai preocupat de sanatatea afacerilor sale decat de tinuta sau de regulile impuse de eticheta mediului de afaceri.

Paradoxal, desi piloteaza mai bine de 18 ore pentru o singura deplasare in Anglia, nu se considera un "biker" si este pasionat mai mult de plimbarea in sine, de peisaje si de natura decat de motocicleta. Nu are nici macar un model favorit si prefera sa schimbe motocicletele in functie de destinatie. "Importanta este calatoria, iar acum toate drumurile acestea inseamna ceva, traiesc fiecare clipa, spre deosebire de vremurile cand ma deplasam cu masina si soferul", spune Prosszer (43), care nu regreta ca nu a inceput aceste "excursii" mai devreme. "Cred ca exista un timing potrivit pentru toate."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Turism,
pe,
motocicleta
/lideri/turism-pe-motocicleta-4073741
4073741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.