TINERI MANAGERI DE TOP: Fady Chreih, bancherul care la numai 29 de ani conduce clinici private

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 iunie 2011 5137 afişări

Bancher de cariera, Fady Chreih a ajuns sa lucreze in clinici private pentru a retrai experienta din banci din anii buni ai economiei: dezvoltare, crestere, oportunitati.

Prima sa slujba a fost la Banca Transilvania, unde a debutat pe divizia de intreprinderi mici si mijlocii. La acea vreme, doar sase functionari lucrau pe acest segment, deci a facut parte dintr-un proiect-pilot. Treptat, a devenit director pe Bucuresti, manager regional si, ulterior, director adjunct al diviziei IMM la nivel national. Legatura cu domeniul sanitar a venit prin crearea de produse bancare pentru medici, care s-au dovedit a fi de un real succes. A lucrat pana in 2010 in banca, iar in luna mai a anului trecut a ajuns in barca celor de la Regina Maria, pe atunci Centrul Medical Unirea. "CMU era si este client al Bancii Transilvania, iar banca e client al clinicii, deci existau interactiuni intre noi", explica Chreih.

Pe scurt, Sergiu Negut, actualul director general adjunct al Regina Maria, il invitase in repetate randuri la o discutie cu cei de la Advent International, fondul care a cumparat 80% din actiunile CMU, iar Chreih a acceptat, dupa mai multe refuzuri consecutive. "Acea intalnire de un sfert de ora s-a transformat intr-una de trei ore si am simtit din nou efervescenta care era in banking in 2006-2007". E vorba de aceeasi crestere de retea, de numar de angajati, pe care domeniul bancar nu o mai putea oferi in conditii de recesiune. "Mi-a placut mult provocarea de a lucra cu medici, intelegerea fenomenului in ansamblul lui. De mult stiam ca nu toti operatorii vor avea succes, dar e atat de interesanta partea de costuri si venituri incat nu poti sa spui ca orice ai deschide va fi profitabil".

Dupa cum estimeaza Chreih, anul 2011 va fi unul dinamic pentru reteaua privata de sanatate Regina Maria. Au fost anuntate investitii atat in Bucuresti, un spital si doua policlinici, cat si in restul tarii - doua spitale. Dupa deschiderea campusului medical din Brasov, se va inaugura clinica din complexul comercial bucurestean Sun Plaza, dar si alte proiecte pe maternitate si policlinica. "Avem in plan o serie de proiecte ce vizeaza atat extinderea geografica, cat si a gamei de servicii oferite, astfel incat sa ne consolidam pozitia pe piata ca cea mai mare retea privata de sanatate si cu cea mai completa oferta de servicii medicale."



- Cel mai de succes tanar manager - alte servicii: Fady Chreih, Director executiv al Regina Maria. Bancher de cariera, Fady Chreih, in varsta de 29 de ani, a ajuns sa lucreze in clinici private pentru a retrai experienta din banci din anii buni ai economiei: dezvoltare, crestere, oportunitati.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-fady-chreih-bancherul-care-la-numai-29-de-ani-conduce-clinici-private-8308033
8308033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.