Olimpia Oancea, cofondator şi managing director, ITADVISER: Nimic nu îţi poate oferi mai multă putere decât educaţia şi instruirea

Postat la 24 martie 2021 111 afişări

Carte de vizită:

►Spune că în 2005, când a început dezvoltarea businessului ITAdviser, şi-a propus să contribuie la dezvoltarea industriei IT şi locale.

►Compania se concentrează pe formarea de competenţe şi talente, organizând activităţi de instruire dedicate ceLor mai actuale teme: business intelligence (BI), RPA (automatizare robotica a proceselor), inteligenţă artificială (AI), securitate cibernetică (cyber security).  

►Altă componentă a afacerii se axează pe facilitarea accesului oamenilor din regiune la tehnologia de ultimă generaţie prin serviciile dedicate de externalizare IT, cybser security, dezvoltare software şi migrare cloud.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.