Manuela Nestor: Cariera şi viaţa de familie s-au împletit până la a nu mai şti când e una şi când e alta

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 aprilie 2012 985 afişări

Manuela Nestor, partener coordonator al casei de avocatură NNDKP, este una din cele mai puternice 100 de femei din business. Citeşte povestea Manuelei Nestor în catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business", începând cu 9 aprilie.

BUSINESS Magazin: Ce branduri preferate - parfum, haine, accesorii - preferati?

Manuela Nestor: Am învăţat de la mama că suntem prea săraci pentru a purta lucruri ieftine. Aşadar, am ales întotdeauna (chiar şi atunci când nu puteam cumpăra mai mult de două costume şi două perechi de pantofi pe an) lucruri preţioase şi clasice, care nu se demodează şi care îşi menţin calitatea un timp îndelungat. În ceea ce priveşte parfumurile, am rămas credincioasă parfumului Opium de la Yves Saint-Laurent, ca primă alegere, First de la Van Cleef & Arpels, ca a doua alegere, şi Exquisite de la Annick Goutal ca a treia alegere. Hainele le aleg pentru a fi confortabile şi elegante, de calitate bună şi versatile, fără însă a fi extrem de scumpe: Saint John, Escada şi uneori Chanel sunt preferatele mele. La bijuterii aleg Chanel - sunt frumoase, elegante şi "moderne", indiferent de timpul care trece peste ele.

BUSINESS Magazin: Cum împăcaţi cariera cu viaţa de familie?

Manuela Nestor: Am avut şansa fantastică de a avea aceeaşi profesie şi de a lucra împreună cu soţul meu în cea mai mare parte a vieţii noastre profesionale. Prin urmare, am avut şi avem aceleaşi interese, program şi ritm. Practic, cariera şi viaţa de familie s-au împletit până la a nu mai şti când e una şi când e alta. Discuţiile şi disputele profesionale se prelungesc peste programul de lucru, ideile de perfecţionare a organizării firmei se dezbat în weekend, soluţiile se găsesc şi în concediu. Dar acesta a fost norocul meu pentru că, altfel, profesia de avocat de business este devoratoare de timp, de energie şi e nevoie de dedicaţie totală. Avocatura nu se poate practica într-un program regulat de lucru, poţi lucra 9-10-15 ore, sâmbăta, duminica, de sărbători. Interesele clienţilor şi valorile proiectelor sunt de aşa natură încât derularea şi terminarea cu succes a unui proiect prevalează oricărei activităţi extraprofesionale. Fără un soţ înţelegător şi iubitor de profesia pe care el însuşi o practică, viaţa de familie a unui avocat de business poate fi un coşmar.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de succes ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/manuela-nestor-cariera-si-viata-de-familie-s-au-impletit-pana-la-a-nu-mai-sti-cand-e-una-si-cand-e-alta-9487148
9487148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.