Cine este tânărul care a creat lanţul românesc de restaurante care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s

Postat la 14 august 2021 96024 afişări

Cine este tânărul care a creat lanţul românesc de restaurante care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s

În România, oricine face mulţi bani este suspectat că i-a făcut ilegal. În general antreprenorilor li se conferă o prezumţie de vinovăţie (de foarte multe ori nejustificată), ca atare, aceştia preferă să nu se afirme sau să nu-şi expună imaginea. În România există o supărare surdă a unora care proiectează propriile eşecuri asupra celor care reuşesc.

Carte de vizită:

►Antrepreno­rul Ştefan Mandachi este fondatorul lanţului de restaurante Spartan şi proprietarul hotelului Mandachi Hotel & Spa, însă este cunoscut şi pentru protestul său inedit referitor la infrastructură, prin construcţia unui metru de autostradă în Suceava.

► A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi în 2009.

►El a ales să-şi folosească pregătirea de avocat pentru a dezvolta un lanţ de restaurante în regim de franciză - business în care a intrat în anul 2012, cu lansarea unei unităţi în Suceava, de unde s-a extins ulterior în toată ţara, concurând cu lanţuri fast food internaţionale.

► Încă din perioada studiilor la drept a fost pasionat de filme şi antreprenoriat - de altfel el a lansat recent un film axat pe nevoia unei mai bune infrastructuri în România – „30 de ani şi 15 minute”.

Profilul lui Ştefan Mandachi a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, ediţia 2020. El ocupă locul 14 în acest clasament, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.