Cele mai puternice femei din România: Eliza Erhan, Milennium Bank România

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 09 aprilie 2013 105 afişări

Ca lider, Eliza Erhan, directorul Departamentului Calitate al Milennium Bank România, e adepta stilului democratic şi participativ.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

„Nu cred însă că există diferenţe de gen atunci când vine vorba de profesionalism„, afirmă ea. „E drept, însă, că o femeie trebuie să fie mult mai organizată şi mai concentrată pe ceea ce face pentru a putea acorda atenţia necesară atât activităţii profesionale, cât şi familiei. Şi, în plus, trebuie să fie suficient de puternică pentru a rezista tentaţiei de a renunţa în momentele dificile.„ Eliza Erhan a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE în 1999, apoi un program de studii europene organizat de Academia Istropolitana Nova din Slovacia, iar în 2002 a terminat un master în relaţii internaţionale şi studii europene la SNSPA. În 2008 a câştigat o bursă de studii oferită de Intercollege IBS şi revista Business Magazin pentru programul MBA al City University of Seattle. A lucrat în Banca Ţiriac, unde a ajuns în 2000 în urma unui proces de selecţie a 10 tineri absolvenţi din acel an, iar din 2004 la HVB Bank, unde s-a implicat direct în fuziunea HVB-Banca Ţiriac şi apoi HVB Ţiriac-UniCredit.

Din 2007 si pana la finalul lui 2012 a condus activitatea de marketing şi dezvoltare a produselor de retail şi activitatea de bancassurance din Millennium Bank România, iar în prezent este directorul Departamentului Calitate.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-eliza-erhan-milennium-bank-romania-10723947
10723947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.