Bogdan Ion conduce filiala locală a Ernst & Young, unul dintre cei patru mari jucători din audit şi consultanţă

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2013 524 afişări

Bogdan Ion a fost numit în iulie 2011 managing partner al Ernst & Young România şi Republica Moldova, o funcţie pe care a preluat-o având în spate o experienţă bogată în audit financiar, consultanţă financiară şi în tranzacţii pentru companii din energie, petrol şi gaze, comerţ şi farma.

Anterior a fost partener la Haarmann Hemmelrath România (2003-2006) şi partener la Ernst & Young (2006-2011). Absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul ASE Bucureşti, Bogdan Ion are un master în microeconomie aplicată la Universitatea din Orleans, Franţa şi a urmat un Executive Program Ernst & Young de doi ani la Kellogg School of Management din SUA. Este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie, al Camerei Auditorilor Financiari din România şi al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).


Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.

Urmărește Business Magazin

/lideri/bogdan-ion-conduce-filiala-locala-a-ernst-young-unul-dintre-cei-patru-mari-jucatori-din-audit-si-consultanta-10541515
10541515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.