100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Mircea Moga, director general, Mega Image - 068

Postat la 13 martie 2022 456 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Mircea Moga, director general, Mega Image - 068

Cu o experienţă de peste 24 de ani în retail, Mircea Moga şi-a construit cariera în mare parte în cadrul Mega Image, ocupând poziţii manageriale în departamente cheie ale companiei.

Şi-a inceput activitatea în cadrul departamentului IT în anul 1997 şi a ocupat de-a lungul timpului poziţiile de director IT, director IT şi logistică, director operaţiuni retail, vicepreşedinte comercial şi logistică, iar din 2018 a preluat conducerea companiei, devenind astfel primul român la conducerea reţelei.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Pentru mine şi pentru noi ca organizaţie, rămâne prioritară adaptarea permanentă şi rapidă a modelului de business la contextul din piaţă, la cerinţele din ce în ce mai exigente ale consumatorilor, pentru a ne deservi din ce în ce mai bine clienţii şi comunităţile unde suntem prezenţi, dar şi pentru a ne continua dezvoltarea şi expansiunea, în acelaşi ritm ca până acum. Suntem agili, flexibili şi inovatori pentru a rămâne un brand puternic şi pentru a avea un business sustenabil.

2. În ultimul an, ne-am consolidat poziţia si în zona de e-commerce, arie de business care este prioritară pentru noi, investim continuu pentru a oferi clienţilor cele mai bune, sigure şi rapide soluţii de livrare a cumpărăturilor online.

3.  În acelaşi timp, echipa din care fac parte este cea care îmi dă energie şi dorinţă de a continua, pentru că doar împreună putem avea realizări deosebite şi putem face faţă oricărei provocări. De aceea, este important să continuăm să investim în dezvoltarea tuturor colegilor, să ne consolidăm ca echipă, dar şi să creăm în continuare noi locuri de muncă şi să atragem noi talente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.