Criza vazuta de pe Wall Street

Postat la 14 octombrie 2008 183 afişări

Christina Iancu si Toni Iordache au manuit suficienti bani ca sa se califice pentru un eventual sequel al filmului “Wall Street” al lui Oliver Stone. Pentru ca au lucrat pe Wall Street, i-au respirat aerul, au trait succese si caderi, au manevrat miliarde de dolari si au trait criza financiara americana. Acum s-au intors in Romania.

Criza vazuta de pe Wall Street

 

Banii au venit, si odata cu primul pachet de relocare primit de Iordache, si-au pierdut importanta: nu mai conta data la care intrau in cont sau platile pe care trebuia sa le faca. “Puteau sa nu ma plateasca si sase luni de zile. Pentru mine devenise o provocare intelectuala. Trebuia sa fac bine ceea ce faceam”, sustine el. Contau, adica, rezultatele muncii, pentru ca esti trader atat timp cat faci bani. “Cand ti se ofera sansa sa intri intr-o familie atat de mica, trebuie sa dovedesti increderea care ti s-a oferit. E un anumit set de aptitudini care te fac trader si am avut de furca la inceput, crezand ca daca am un IQ foarte mare, voi avea succes peste noapte. Sub nicio forma”, comenteaza Iordache, care acum este convins ca secretul unui bun trader este sa isi accepte greselile, sa-si limiteze pierderile si sa-si maximizeze castigurile. Cel mai mare deal pe care l-a facut vreodata a fost de cinci miliarde, “intr-o secunda”, iar cel mai mare profit a fost de 70.000 de dolari intr-o singura tranzactie. 

 

A fost o perioada propice si pentru ACA Capital, compania Christinei Iancu, care s-a extins spre Europa si Asia. “Ne-am extins si in Londra si in Singapore. Eu ajunsesem sa zbor la Londra o data la doua saptamani.”

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finante,
criza,
Wall Street,
bursa
/cover-story/criza-vazuta-de-pe-wall-street-3309802
3309802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.