Nokia 808 PureView: Camera foto cu funcţie de telefon

Autor: Andrei Gîrbea Postat la 25 august 2012 102 afişări

Telefoanele de top ale momentului sunt dotate de la an la an cu camere foto şi video mai performante, capabile să obţină imagini tot mai bune chiar şi în condiţii vitrege. Există însă un telefon aparte, cu o cameră considerabil mai performantă decât toate cele oferite de competitori: Nokia 808 PureView.

Una peste alta, Nokia 808 este un telefon bunicel, ce oferă multe dintre funcţiile pe care le-aţi putea cere de la un terminal de top al momentului, ba chiar excelează atunci când vine vorba de abilităţile multimedia sau suita software preinstalată. În plus, nu încape îndoială, Nokia 808 PureView oferă o cameră foto excelentă pentru un telefon mobil, una ce poate rivaliza şi cu destule aparate foto compacte.

Un telefon de top în 2012 înseamnă însă mult mai mult şi necesită un amalgam de elemente bine puse la punct, începând cu un hardware rapid şi eficient, continuând cu un ecran bun sau un ecosistem software complet şi terminând cu un preţ bine ancorat în prezent. Iar Nokia 808 scârţâie la aproape toate aceste capitole, părând un telefon gândit în urmă cu 2 ani şi scos de la naftalină în prezent. Iar preţul de peste 3.000 de lei nu îl va face deloc mai atractiv în ochii potenţialilor cumpărători.

Acestea fiind spuse, dacă doriţi cel mai bun camera-phone al momentului, atunci PureView 808 al celor de la Nokia ar trebui să vă facă fericiţi. Însă dacă doriţi în primul rând un telefon excelent, punând calitatea camerei foto în plan secund, ar fi mai bine să vă îndreptaţi spre modelele concurenţei sau să aveţi puţină răbdare. Nu m-ar mira deloc să vedem şi alţi membri ai familiei PureView în viitorul apropiat, odată cu lansarea din această toamnă a sistemului de operare Windows Phone 8.

http://www.giz.ro

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camera foto,
telefon,
IT&C,
Nokia 808 PureView
/business-hi-tech/nokia-808-pureview-camera-foto-cu-functie-de-telefon-9977006
9977006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.