Steve Jobs isi ia concediu medical. Ce mesaj le-a trimis angajatilor sai

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 17 ianuarie 2011 65 afişări

Steve Jobs, seful Apple, intra de astazi in concediu medical pe fondul problemelor de sanatate de care sufera deja de mai multa vreme.

Echipa,

La cererea mea, consiliul director mi-a permis sa plec in concediu de odihna pentru a ma ocupa de sanatatea mea. Voi continua sa fiu CEO si voi fi implicat in luarea deciziilor strategice legate de companie.

I-am cerut lui Tim Cook sa se ocupe de operatiunile de zi cu zi ale Apple. Am incredere ca Tim si restul echipei manageriale vor face o treaba foarte buna in executarea planurilor grozave pregatite pentru 2011.

Iubesc Apple foarte mult si sper sa ma intorc cat mai devreme posibil. Intre timp, familia mea si eu vom aprecia foarte mult respectul fata de viata noastra privata.

Steve

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Steve Jobs,
concediiu medical
/business-hi-tech/it/steve-jobs-isi-ia-concediu-medical-ce-mesaj-le-a-trimis-angajatilor-sai-7897119
7897119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.